Om oss

Vem är jag?

Per Norling – Dryckeskonsult, provningsledare och hängiven whiskyconnoisseur med stor kunskap om de flesta destillat på marknaden.

Mitt whiskyintresse avspeglas i att jag är diplomerad kursdeltagare i BOX Whisky Akademi 2012 samt deltagare i Symposions utbildning för Certifierade Provningsledare 2012/2013.

Jag jobbar med dryckesprovningar som provningsledare, framför allt inom whisky, men jag erbjuder provningar inom alla typer av destillat.

Dryckesprovning? Vad är det?

Dryckesprovningar är det perfekta sättet för föreningar, kompisgäng t.ex iform av svensexa/möhippa eller företag att lära sig mer om olika typer av destillat (Tequila, Vodka, Cognac, Calvados, Rom, m.fl)

En dryckesprovning är ett underhållande och lärorikt tillfälle där man lär sig om och njuter av god dryck under guiding av en professionell provningsledare.

En dryckesprovning är individuell och det är ni som kunder som tillsammans med mig som provningsledare bestämmer hur provningen skall utformas. Alternativt så har jag färdiga koncept (t.ex The 10, Områdesprovningar, Dedikerade områden, Sensorik, etc, etc) som enkelt kan anpassas till en mindre eller större grupp.

Har ni egna ideer lyssnar jag gärna på dem och tillsammans skapar vi er ultimata provning